Day 2/ Your favorite song.
Sunday, December 18, 2011

My favorite B1A4 song?

...

Banyak tu. Err. Nak saya listkan jugak? Ho ho. Eh boleh je. Heeeee.

 First song, Beautiful Target.
Sebabkan lagu ni la saya start suka B1A4. Saya tengok keceriaan diorang, terus menarik hati. Eheeee. I like it like it like it. Seriously dulu bila semua orang start letak nama blog dia 'Beautiful Target' saya ingatkan lagu Super Junior sebab saya tak kenal B1A4 haha. Bila nampak music vid dia dekat tv, terus tahu. In my mind, 'K depa comey sungguh.' Pastu terus cari dekat YouTube. Heheh.

 Second song, Only One.
Eeeee siapa tak dengar lagu ni pi dengaq cepat! Saya penah publish "Don'tchu Ever Grow Up" dengan lagu ni dalam episode keberapa entah. Takyah cite lah pehal saya suka sangat lagu ni. Lagu ni memang patut diminati oleh semua rakyat jelata! Har har har *tunjuk gigi*

 Third song, Wonderful Tonight.
Saya hafal part rap Baro dalam lagu ni. Ehee. Lagu ni seronok. Part rap CNU pun best jugak. Eh saya suka part rap dia lah. Part Gongchan pun sama. Part Sandeul pun sama. Part Jinyoung pun sama. Eh Nazihah hang nak minat pelempang ka? K. Hehe. PANG!

 Let's just say I love all of their songs! Let's fly B1A4!

Labels: ,