I'm in Aussie :3
Sunday, December 4, 2011


Atas tu gambar saya ngan mak saya dekat airport Sydney. Ada banyak lagi gambar dalam camera, tapi malas nak masukkan dalam computer. Right now saya sedang bertakhta dekat kerusi dalam bilik hotel saya. Penat betui flight 8 jam -_- Dah le tengah malas, pastu takleh tidur lak tu. Just tengok cite Captain America je pwehehe. I just realized orang yang berlakon jadi Steve Rogers aka Captain America tu hensem gila. Ceh nak curang le ni.

Tapi saya setia *pui.

Mak saya kata, Australia tengah musim panas. Boleh cecah 40 darjah Celsius. Jadi saya pakai la baju nipis-2 sikit. Tp sampai-2 je hujan pastu sejuk gila. Nak beku dah. Haih~ 

Btw, subuh pukul 4 pagi, maghrib pukul 8 malam. Menunjukkan hari siang sangatlah panjang. Heh. Esok flight pi Townsville pulak. :3

Labels: ,