Stuff I need to tell.
Saturday, January 28, 2012


First, one shot '7 days' yang saya dah buat sinopsis dia tu saya akan siapkan dan publish maybe lepas SPM. Pergh lama gila. It's just that baru-baru ni ayah saya hire saya jadi research assistant for his PhD, jadi mungkin saya akan busy menaip kerja dia. Sekarang pun asyik menaip. But since saya baru decide nak jadikan fanfic 'Why did you grow up?' jadi yang ber-episode, saya boleh la senyap-senyap taip setiap kali saya taip kerja ayah. K diam.

Homework separuh dah siap woohoo!! Esok saya sambung lagi sebab kita takleh stress-kan diri dengan homework last minute tu okay. Bye short post Assalamualaikum.

Labels: