After 2 excruciating hours...
Sunday, June 10, 2012

I finally installed Photoshop CS3 (since my CS5 wasn't working) and got it to work smoothly!! K sebenarnya since B1A4 keluarkan MV baru, tangan saya gatal nak buat gif tapi Photoshop CS5 saya tak nak working ._. Quicktime punya problem ._. So saya uninstall semua pastu download balik tapi tak jadi gak. Last-last pergi blog Wan Hazel (thanks!) and download Photoshop CS3. Pastu berjaya! Yessssssssssssss.


Yah atas tu hasil tangan saya dengan pertolongan Photoshop CS3 ._. Alhamdulillah hoho. My babies are so cute ahahahaha. Thank you Mama Abah bayar bil elektrik lol penghargaan perlu oh kat segmen ni. Tetiba. Anyhow esok sekolah selamat kembali ke dunia menyeksakan lol bersyukur je lah kita masih boleh bersekolah ._. Siapalah kita tanpa sekolah ._. 
Gonna watch TV now. Bye! Assalamualaikum.

Labels: , ,