i'm back!
Thursday, December 6, 2012

Assalamualaikum everyone ^▽^

Saya kembali daripada hiatus saya yang "lama". Last post saya bulan Ogos tu. Maksudnya dah 4 bulan saya tak ber-blogging ha ha. Jarak antara posts-posts saya pun panjang, maybe because sebab saya sibuk dengan belajar and /kehidupan/ Sebenarnya saya dah habis SPM since 27 November haritu. Tapi saya nak rehat-rehat kejap, goyang-goyang kaki & menikmati kebebasan hew hew hew~
Saya tak sekolah dah tahun depan. Jelly tak jelly tak.
Sepanjang cuti ni, saya;
Tengok cerita hantu.
Tengok Running Man (best gila!
Makan
Tidur
Cakap-cakap dengan kucing {forever alone}

Oh and saya dengan kelas (sebenarnya tak sampai separuh pun kelas) pergi ice skating dekat Sunway Pyramid. It was my first time oh and I fell 3 times lol. Tapi saya berjaya skating sorang-sorang mengelilingi lautan manusia.


(Boleh nampak tak lol) Saya yang tudung coklat. Gambar ni memang blur sikit heh heh sebab tangkap dari jauh. Gambar ni Iffah yang tangkap n_n Thanks Iffah! Ok setakat ni, ni je yang saya boleh fikir untuk tulis. Yang lain saya tulis lain kali (★^O^★) Saya banyak  plans sepanjang saya cuti ni heh heh. 
And saya mungkin akan start buat Photoshop Tutorials! Yes or No?
That's all for now, bye!~